Tuinarchitectuur

Naast uw droomhuis, uw droomtuin.
Op maat getekend, gevormd en ontworpen? Het kan.
Vertel ons uw idee of daag ons uit en sta versteld van wat de mogelijkheden zijn.

Vertel me meer

Landschapsontwerp

Projectontwikkelaar of architectenbureau en op zoek naar een totale oplossing voor het landschap?
U bent aan het juiste adres.

Vertel me meer

Werkwijze

 • Stap 1

  Projectopmeting

  Tijdens de eerste ontmoeting wordt er een ruwe schets van de site opgemaakt.

  Een goed tuinontwerp start namelijk met een inplanting van de bestaande elementen en een oplijsting van de potenties, wensen en eisen.

  Nadien wordt alles digitaal ingetekend, startende vanaf de basis: het opmetingsplan.

  Dit kunt u zelf aanleveren. Indien een digitaal of papieren plan niet meer voorhanden blijkt te zijn, of de bestaande site nood heeft aan een degelijk opmetingsplan, kan er steeds geopteerd worden om beroep te doen op één van onze geselecteerde landmeters.

 • Stap 2

  2D of 3D

  Wij laten de keuze steeds aan de klant hoe zij hun tuin willen gevisualiseerd zien.
  De tuin kan, op aanvraag, 3 dimensionaal voorgesteld worden, zodoende u zich 100% kunt voorstellen hoe de tuin er zal uitzien.

  Deze 3D beelden laten u kennismaken met uw toekomstige tuin, alsof u er reeds in zou vertoeven. Zo kan u ook zonder veel moeite de evolutie van uw tuin opvolgen.

  Stap 2

  2D of 3D
 • Stap 3

  Prijszetting, heldere afspraken & opmaak dossier

  Iedere tuin, ieder project is uniek. Voor aanvang van de werken van een tuinontwerp wordt er een prijsofferte op maat gemaakt.

  Aanpassingen zijn steeds mogelijk. Wij leveren kwalitatieve, unieke tuinen voor eerlijke prijzen. Op aanvraag kunnen bepaalde elementen bijgevoegd of weggelaten worden, passend binnen uw budget. Zo beslist u zelf of u al dan niet nood heeft aan gedetailleerde uitvoeringsplannen en/of 3D visualisaties.

 • Stap 4

  Projectcoördinatie en werfopvolging

  Geen idee hoe de tuin aan te leggen? Wij stellen u graag voor aan onze gespecialiseerde partners die de volledige (of gedeeltelijke) aanleg van uw droomtuin en/of zwembad-zwemvijver kunnen verzorgen. 

  Op aanvraag kan de beplanting door Valerie uitgezet worden, zodoende u zeker bent dat de harmonie en kracht van het plan 100% tot uiting zal komen in de beplanting.

  Stap 4

  Projectcoördinatie en werfopvolging

Advies en verkoop beplanting

Planten aankopen lijkt kinderspel, maar een correcte prijs betalen is soms niet evident. Tijdens mijn loopbaan heb ik reeds met verscheidene kwekerijen mogen samenwerken. Hierdoor kan ik u een selectie maken van de beste kwekerijen in uw streek.

Heeft u geen zin om zelf te gaan plantshoppen? Geen probleem! Wij kunnen u hierin begeleiden. Wij kunnen volledig instaan voor het afleveren van de beplanting, zonder enige zorg en stress voor u.